Monday, 28 May 2012

Perempuan Murahan

bende ni tjadi kat group klas form 5 ak.... ak pon x taw knape betine ni x puas hati sgt kat ak...

ade lagi yg bakal menyusul

Thursday, 10 May 2012

Sunday, 6 May 2012

Always Blues~~


Mlm smalam meriah btul kat restoran Jamilah Baru... fans Liverpool lbey ramai dri fans Chelsea... tapi chelsea goal pon fans liverpool nak sorak = =''.... FA cup da dpt.. Lps ni UCL plak.. tapi Bayern bole tahan kuat gak..


I Love TORRES

Liverpool tidak pulang dengan tangan kosong... tahniah liverpool


Thursday, 26 April 2012

totally worth it


YovilleArt Contest

Yoville Art ni slalu jgak wat contest utk player Yoville kat FB..

ni soalan contest utk hari ni~~ teke admin lahir kat mane..

Dan ak tlah meneka dgn tepat!!! VIETNAM~~


Dpt la voucher yoville :D

Ohhh SPA

Pagi tadi ak dpt msg dari SPA~~~
= = '' ..... da tige kali dah ak dpt benda ni....

JAWAPAN AK TETAP SAMA!!!


Tapi kalau bapak ak da sruh pergi,, terpakse ikut~~~ = =''



Wednesday, 25 April 2012

EWWWWW~~~~


Malaysia XI vs Manchester City

|Malaysia XI vs Manchester City|
|30 Julai 2012|Stadium Nasional, Bukit Jalil|


Good Luck Malaysia!!

Ohh Barca Fans

ini lah wajah sedih yg mampu ditunjukkan oleh fan barca pagi tadi... Takpe lah Aidil, next Season cube lagi :P


Kat Afrika Lagi terok taw~~~

Problem?
;p

Tuesday, 24 April 2012

Full Result: Agg. Chelsea 3 - 2 Barcelona

finally!!!! team ak berjaye menewaskan Barsucklona kat tempat lawan... walaupun john Terry dah kene card merah mase 1st half,,, tapi 10 player chelsea bermain dgn baik... X sangka pulak Torres boleh score minit2 last plawanan..

GOOD JOB CHELSEA


saat2 torres menjaringkan goal!!



Dan kepada Fans Barca yg x puas hati :
GTFO~

U can't pass it!!


GooD LucK~

JOHOR vs LION VII

Perlawanan Persahabatan : JOHOR vs LION VII

28 April 2012 (Sabtu)
8.00 Malam
Stadium Larkin, Johor Darul Ta'zim

*Masuk adalah percuma!


Hidup Jengking!!!

Shit Or Barca ????

Close Enough

Roberto Di Matteo puts his players through their paces at Camp Nou




Good Luck Chelsea!! Prepare 4 the War~~

Barca VS Chelsea

Pagi esok akan menentukan nasib Chelsea utk pergi ke peringkat akhir..
Ak ngan member2 dah deal nak tengok kat Restoran Jamilah Baru pkol 2:30 pagi esok...
Guess the Score??? ermmmm Barca 2 - 1 Chelsea... chelsea layak dgn Away Goall!! :D

Beginilah aksi kekecewaan yang bakal dialami oleh fans dengan player barca esok :-(..



GOOD LUCK CHELSEA!!
ALWAYS BLUES!!!!

Monday, 23 April 2012

Panduan utk Perempuan

kalau bende ni ade kat UiTM Melaka bagus jgak!!

Parkson Sale~~ at Kluang Parade

YES~~~
ak baru je jln2 kat partson tadi. tgok kat tmpt Polo House ade 70% sale.... rambang giler mata ak nih.. sale ni abes 1 May nnt... hehe, bole la ak borong nnt ;p

GO TO WORK!!






Hermm~~~~ bulan 5 nanti kot baru nak cari kerja ;p

Bidadari Idaman

Mujahidah itu…
Rabiatul Adawiyah itulah idolanya,
Sumayyah itulah obornya,
Khawlah itulah kecemburuannya,
Nusaybah itulah pahlawannya,
Fatimah itulah teladannya,
Aishah itulah buktinya,
Khadijah itulah kebanggaannya…

Kalau dapat bini yang macam ni kan best....

Antara gambar yang sempat kami ambil dengan Bidadari Idaman UiTM Melaka