Thursday, 26 April 2012

totally worth it


YovilleArt Contest

Yoville Art ni slalu jgak wat contest utk player Yoville kat FB..

ni soalan contest utk hari ni~~ teke admin lahir kat mane..

Dan ak tlah meneka dgn tepat!!! VIETNAM~~


Dpt la voucher yoville :D

Ohhh SPA

Pagi tadi ak dpt msg dari SPA~~~
= = '' ..... da tige kali dah ak dpt benda ni....

JAWAPAN AK TETAP SAMA!!!


Tapi kalau bapak ak da sruh pergi,, terpakse ikut~~~ = =''



Wednesday, 25 April 2012

EWWWWW~~~~


Malaysia XI vs Manchester City

|Malaysia XI vs Manchester City|
|30 Julai 2012|Stadium Nasional, Bukit Jalil|


Good Luck Malaysia!!

Ohh Barca Fans

ini lah wajah sedih yg mampu ditunjukkan oleh fan barca pagi tadi... Takpe lah Aidil, next Season cube lagi :P


Kat Afrika Lagi terok taw~~~

Problem?
;p

Tuesday, 24 April 2012

Full Result: Agg. Chelsea 3 - 2 Barcelona

finally!!!! team ak berjaye menewaskan Barsucklona kat tempat lawan... walaupun john Terry dah kene card merah mase 1st half,,, tapi 10 player chelsea bermain dgn baik... X sangka pulak Torres boleh score minit2 last plawanan..

GOOD JOB CHELSEA


saat2 torres menjaringkan goal!!



Dan kepada Fans Barca yg x puas hati :
GTFO~

U can't pass it!!


GooD LucK~

JOHOR vs LION VII

Perlawanan Persahabatan : JOHOR vs LION VII

28 April 2012 (Sabtu)
8.00 Malam
Stadium Larkin, Johor Darul Ta'zim

*Masuk adalah percuma!


Hidup Jengking!!!

Shit Or Barca ????

Close Enough

Roberto Di Matteo puts his players through their paces at Camp Nou




Good Luck Chelsea!! Prepare 4 the War~~

Barca VS Chelsea

Pagi esok akan menentukan nasib Chelsea utk pergi ke peringkat akhir..
Ak ngan member2 dah deal nak tengok kat Restoran Jamilah Baru pkol 2:30 pagi esok...
Guess the Score??? ermmmm Barca 2 - 1 Chelsea... chelsea layak dgn Away Goall!! :D

Beginilah aksi kekecewaan yang bakal dialami oleh fans dengan player barca esok :-(..



GOOD LUCK CHELSEA!!
ALWAYS BLUES!!!!

Monday, 23 April 2012

Panduan utk Perempuan

kalau bende ni ade kat UiTM Melaka bagus jgak!!

Parkson Sale~~ at Kluang Parade

YES~~~
ak baru je jln2 kat partson tadi. tgok kat tmpt Polo House ade 70% sale.... rambang giler mata ak nih.. sale ni abes 1 May nnt... hehe, bole la ak borong nnt ;p

GO TO WORK!!






Hermm~~~~ bulan 5 nanti kot baru nak cari kerja ;p

Bidadari Idaman

Mujahidah itu…
Rabiatul Adawiyah itulah idolanya,
Sumayyah itulah obornya,
Khawlah itulah kecemburuannya,
Nusaybah itulah pahlawannya,
Fatimah itulah teladannya,
Aishah itulah buktinya,
Khadijah itulah kebanggaannya…

Kalau dapat bini yang macam ni kan best....

Antara gambar yang sempat kami ambil dengan Bidadari Idaman UiTM Melaka



 

Budak2 Zaman Sekarang

Walaupon mereka degil, tapi kreatif jugak dieorg ni... ;p

Makan dalam


confused

orang ramai cakap yang rebecca black ni Justin Bieber dalam versi perempuan.. kenapa Justin Bieber perlukan versi perempuan sedangkan Justin Bieber tu sendiri ialah PEREMPUAN?????

Sony Ericsson

Ari ni ak ikot family ak jln2 kat Kluang Parade.. jarang skali ak nak ikot family ak jln2 ni.. ak lagi suke lepak kat umah. tapi rini kakak ak ajak sebab nak sruh ak pilihkan die phone baru.. phone sony lame die dah rosak.. so, ak pon join la family ak bejalan.. smpai je kedai enset, ak trus tgok kat bahagian sony, sbb ak da pakai samsung, xnak same ngan kakak aku..

ak cadangkan kakak ak beli Sony Ericsson Xperia Neo V...
harge die RM810 siap memory 8gb. 

utk keterangan lanjut pasal handphone ni:
http://eurodroid.com/2011/08/25/sony-ericsson-xperia-neo-v-android-2-3-4-on-a-3-7-screen/



Sunday, 22 April 2012

LvL GiG'S 22''

LOGO level g.i.g's

Yang menarik tentang level ni bnyk. tapi x bole crite semua.

nak tunjuk video haziq kene denda sbb kalah main Donkey ~
video


Badminton


badminton antare sukan yg ak slalu main selain futsal. mase kat mersing, tiap2 minggu ak ngan classmate sewa dewan main badminton. tapi bile kat kluang dah rase malas plak nak main. tapi Mirza membe ak slalu jugak ajak ak main time cuti sem ni. dapat jgak sihat kan badan ak ni.


G-Ladiator 2210

KST 2210~

kat sinilah tmpt ak bermastautin selame 2 sem ak kat UiTM Melaka. bilik ni agak sibuk mase ak part 2 sbb bilik ni ade jual keropok ngan air tin. pkul 2-3 pagi pon ade org masok nak beli air...

ROOMMATE~
Aswad A.K.A Tuan
Masscomm


Idlan A.K.A Abang
DPA


Arip A.K.A Dagu
Sains Kuantitatif

Arap2 next sem dpt la lagi duduk bilik 2210 ngan dieorg ni...

Draw Something




Game ni baru je ak download dri Android Market.. game ni agak mencabar bagi seorang yg x pndai melukis mcm ak.. = ='' tapi ak sentiase lukis yg terbaik utk si peneka meneka lukisan ak :D